EMEL VE İKİ EMELCİ: NURETTİN MAHİR ALTUĞ VE SAİM OSMAN KARAHAN

Zafer KARATAY.

2015 yılında iki önemli Emelci büyüğümüzü kaybettik. Her ikisi de Emel ikliminde Emel ruhu ile beslenmiş, Emel’e sadakatle hizmet etmiş, Emel dergisinde görev almış, yazmış nihayetinde de Emel Kırım Vakfının yönetiminde bulunmuş kıymetli Emelci büyüklerimiz Nurettin Mahir Altuğ ve Saim Osman Karahan’ı aynı yıl içerisinde ebediyete uğurladık. Her ikisi de Emel tarihinde dolayısıyla Kırım İstiklal mücadelesi tarihinde unutulmazlar arasında yerlerini aldılar.

Yazının tamamını okumak için lütfen abone olunuz.

Sayı : 250 | Ocak-Aralık (2015)
02.11.2017 00:34:16 - 28
Yazdırılabilir Sayfa