Emel Kırım Vakfı ömrünü Türk çocuklarının eğitimine adayan vatansever büyüğümüz anısına “Yeşiköy’de Bir Eğitim Öncüsü: Kırımlı Fevzi Altuğ (1878-1934)” adlı fotoğraf sergisi düzenlemiş bulunuyor. 10 -23 Ekim 2015 tarihleri arasında gezilebilecek olan fotoğraf sergimizin 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 16 00’da yapılacak açılış törenini onurlandırmanızı diliyoruz. İnci Altuğ (Küratör) Zafer Karatay (Emel Kırım Vakfı Başkanı) Teknik ve Sanat Uzmanı: İrfan Ongar Adres: Bakırköy Kültür Sanat Konağı İstanbul Cad. No. 38, Bakırköy, İstanbul.

90 Yıldır Vatan KIRIM Yolunda

1 Ocak 1930. Doğum günün Kutlu olsun EMEL, Rahmetli olan Kurucumuz Müstecib Ülküsal, isim babası …