EMEL KIRIM VAKFINDAN TURKSİD’E ZİYARET

EMEL KIRIM Vakfı Yönetim Kurulu olarak, Geçen yıl sonunda faaliyete başlayan TURKSİD (Türkiye Ukrayna Romanya Kırım İş İnsanları Derneği) Merkezini ve Başkan Ertan Baştuhan’ı 17 Şubat 2020 günü ziyaret ettik ve kutladık. Aynı zamanda Emel Kırım Vakfı yönetim kurulu üyesi olan Ertan Baştuhan’a ve TURKSİD’e başarılar diledik. Elbette elimiz boş gitmedik,Emel Dergimizin 269 sayısından paket paket götürdük ve EMEL Dergimizi hep beraber postaya hazırladık. EMEL Dergimiz 17 Şubat 2020 günü TURKSİD Başkanı Ertan Baştuhan’ın DEMSU firması çalışanlarınca postaya verildi.

İki Dünya Savaşı Arasında Romanya’daki Kırım Tatar Milli Hareketi

“Fikir-Kültür Konferansları” kapsamında geçtiğimiz hafta 10 Ocak 2021 Pazar günü saat 12.00’de düzenlediğimiz, “Ölümünün 25.yılında …