ETKİNLİK: Kültürümüzde Tepreç

Bu yılın Ocak ayın başlattığımız Emel Fikir ve Kültür Konferanslarını sanal ortamda yapacağımız Tepreç ile bitiriyoruz.

Genç Tatar ekibimizin hazırlayıp sunduğu programda çınlar, şiirler, maniler, yırlar ve oyunlar ile birlikte olacağız.

Kırım Tatarlarının geleneksel şenliği Tepreç bu seneki salgın kısıtlamaları nedeniyle kırlarda değil, internet ortamında gerçekleştiriliyor.

Emel Kırım Vakfı, Kırım derneği Genel Merkezi, Konya Şubesi, Bursa Şubesi, Romanya Mehmet Niyazi Kültür Derneği’nin katkılarıyla.

Programımız Emel Kırım Vakfı’nın Facebook sayfasından canlı olarak yayınlanacak ve sonrasında YouTube kanalımızdan da izlenebilecektir.

6 Haziran 2021 – Pazar. 17:00

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİNDE SÜRGÜNÜN 80.YILINDA KIRIM ETKİNLİĞİ

İstanbul Medipol Üniversitesinde Sürgünün 80. Yılında Kırım Etkinliği İstanbul Medipol Üniversitesi Türk Kültür Birliği Topluluğu …