GEBZE KIRIM DERNEĞİ KERMESİNE DESTEK

Gebze Kırım Derneğimizin işgal altındaki Kırım’dan gelen hastalara yardım amaçlı 17 Ocak 2020 Cuma günü başlayan yardım kermesine, Emel Kırım Vakfı başkanımız Zafer Karatay, başkan yardımcısı Nurten Bay, Londra temsilcimiz Melek Maksudoğlu ve oğlu Ömerle birlikte katılarak destek verdi. Gebze Kaymakam Vekili Dilovası Kaymakamı Asım Altan, Kocaeli Kırım Derneği Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri ve pek çok ziyaretçinin ve Kırımseverin üç gün boyunca katılarak destek verdiği kermeste Zafer Karatay, kermes yararına satılan Kırımoğlu, Bir Halkın Mücadelesi kitaplarını da imzaladı.

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİNDE SÜRGÜNÜN 80.YILINDA KIRIM ETKİNLİĞİ

İstanbul Medipol Üniversitesinde Sürgünün 80. Yılında Kırım Etkinliği İstanbul Medipol Üniversitesi Türk Kültür Birliği Topluluğu …