GEBZE KIRIM DERNEĞİ KERMESİNE DESTEK

Gebze Kırım Derneğimizin işgal altındaki Kırım’dan gelen hastalara yardım amaçlı 17 Ocak 2020 Cuma günü başlayan yardım kermesine, Emel Kırım Vakfı başkanımız Zafer Karatay, başkan yardımcısı Nurten Bay, Londra temsilcimiz Melek Maksudoğlu ve oğlu Ömerle birlikte katılarak destek verdi. Gebze Kaymakam Vekili Dilovası Kaymakamı Asım Altan, Kocaeli Kırım Derneği Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri ve pek çok ziyaretçinin ve Kırımseverin üç gün boyunca katılarak destek verdiği kermeste Zafer Karatay, kermes yararına satılan Kırımoğlu, Bir Halkın Mücadelesi kitaplarını da imzaladı.

Sözde davalar ve sözde cezalar hakkında Zafer Karatay’ın değerlendirmesi

Emel Kırım Vakfı Başkanımız ve Kırım Tatar Milli Meclisi Türkiye Temsilcisi Zafer Karatay’ın Kırım’ı işgal …