GEBZE KIRIM DERNEĞİ KERMESİNE DESTEK

Gebze Kırım Derneğimizin işgal altındaki Kırım’dan gelen hastalara yardım amaçlı 17 Ocak 2020 Cuma günü başlayan yardım kermesine, Emel Kırım Vakfı başkanımız Zafer Karatay, başkan yardımcısı Nurten Bay, Londra temsilcimiz Melek Maksudoğlu ve oğlu Ömerle birlikte katılarak destek verdi. Gebze Kaymakam Vekili Dilovası Kaymakamı Asım Altan, Kocaeli Kırım Derneği Başkanı Şengül Talgır ve yönetim kurulu üyeleri ve pek çok ziyaretçinin ve Kırımseverin üç gün boyunca katılarak destek verdiği kermeste Zafer Karatay, kermes yararına satılan Kırımoğlu, Bir Halkın Mücadelesi kitaplarını da imzaladı.

Sovyetlere Muhalefet: Türk Siyasi Muhacirlerinin Bolşevik ve Türk Devrimlerine Bakışı

Vakfımızın “Fikir-Kültür Konferansları” kapsamında 24 Ocak 2021 Pazar günü saat 12.00’de internet aracılığıyla düzenlenen toplantının …