“GENÇ TATAR” YAYININDA EMEL DERGİSİ

Konya Kırım Derneğimizin bünyesinde bir grup Kırım Tatar gencimizin internet üzerinden yaptığı Yaş (Genç) Tatar radyo yayının 49’uncusunda 90 yaşına giren Emel tanıtıldı.

Bir çok yayınında Kırım tarihi kültürü ve milli mücadelemiz ile ilgili Emel dergisinden yararlanan genç Emelcilerin bu başarılı çalışmaları her geçen gün dikkatleri üzerine topluyor. Emel Kırım Vakfı başkanı Zafer Karatay da 4 Ocak 2020 Cumartesi gecesi yapılan yayına katılarak, gençlerimizi kutladı, başarılar diledi ve Genç Tatar radyo yayını canlı olarak dinleyen ve yayın esnasında yorum yapan ve dileyen herkese 1 yıl EMEL aboneliği hediye edileceğini ve bu desteğin 90. yıl şerefine 2020 senesi boyunca süreceğini belirtti.

Genç Tatar dergisine ulaşmak için : http://genctatar.com/

Rusya İşgalindeki Kırım’ın Geleceği

Emel Kırım Vakfı’nın “Fikir-Kültür Konferansları” kapsamında 28 Şubat 2021 Pazar günü saat 17.00’de internet aracılığıyla …