KIRIM’IN İŞGALİNİN DÜNYADAKİ YANKILARI

Emel Fikir-Kültür Konferansları kapsamında 14 Mart 2021 Pazar günü saat 17.00’de internet aracılığıyla düzenlenen toplantının başlığı “Kırım’ın İşgalinin Dünyadaki Yankıları” idi.

Av. Namık Kemal Bayar’ın moderatörlüğündeki etkinliğin açılış Emel Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi ve Emel Dergisi Editörü Bülent Tanatar yaptı.

Emel Kırım Vakfı’nın Facebook sayfasında canlı olarak yayınlanan konferansta Filiz Tutku Aydın Bezikoğlu Kırım’ın işgalinin dünyadaki yankıları hakkında slaytlar eşliğinde son derece ilgi çekici bir sunum yaptı.

Daha sonra katılımcıların sorularını cevaplandırdı.

RUSYA ESARETİNDEN KURTULAN NARİMAN CELAL TÜRKİYE ÜZERİNDEN KIYİV’E ULAŞAN EŞİ VE ÇOCUKLARINA KAVUŞTU.

Rusya Esaretinden Ukrayna-Rusya Arasında Gerçekleşen Esir Takası ile Kurtulan KTMM Başkan Yardımcısı Narıman CELAL’in eşi …