Emel Kırım Vakfı ömrünü Türk çocuklarının eğitimine adayan vatansever büyüğümüz anısına “Yeşiköy’de Bir Eğitim Öncüsü: Kırımlı Fevzi Altuğ (1878-1934)” adlı fotoğraf sergisi düzenlemiş bulunuyor. 10 -23 Ekim 2015 tarihleri arasında gezilebilecek olan fotoğraf sergimizin 10 Ekim 2015 Cumartesi günü saat 16 00’da yapılacak açılış törenini onurlandırmanızı diliyoruz. İnci Altuğ (Küratör) Zafer Karatay (Emel Kırım Vakfı Başkanı) Teknik ve Sanat Uzmanı: İrfan Ongar Adres: Bakırköy Kültür Sanat Konağı İstanbul Cad. No. 38, Bakırköy, İstanbul.

EMEL KIRIM KÜLTÜR MERKEZİ için desteğinize ihtiyaç var

Değerli üyelerimiz ve Emelci dostlarımız, Sizi Emel’in 90. yaşında sizi Emel Kırım Kültür Merkezi’ne …