Konferans: “Kırım Sevdalısı Bir Emelci: Emin Bektöre”

Konuşmacı: Dr. Yalkın BEKTÖRE

Konu: “Kırım Sevdalısı Bir Emelci: Emin Bektöre”

Emel Dergimizin ve Emel Kırım Vakfımızın kurucularından biri olan, Kırım Tatar halk oyunlarının ve müziğinin tanınması ve Kırım’dan uzaklarda, Dobruca ve Anadolu topraklarında yaşatılması için büyük emekler sarf eden Emin Bektöre’nin Kırım davası için yaptığı faaliyetleri ve hayatından kesitleri, yine bir Emelci olan, bir dönem Ankara Kırım Türkler Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanlığı da yapan oğlu Dr. Yalkın Bektöre anlatacak.

29 Ocak 2023, Pazar

Saat: 17:00 (Türkiye Saati ile / GMT+3)

Etkinliğimiz Emel Kırım Vakfı Facebook sayfamızdan canlı yayınlanacak, Zoom üzerinden programa katılmak isteyenlere, Zoom linki özel olarak gönderilecektir.

MEDİPOL ÜNİVERSİTESİNDE SÜRGÜNÜN 80.YILINDA KIRIM ETKİNLİĞİ

İstanbul Medipol Üniversitesinde Sürgünün 80. Yılında Kırım Etkinliği İstanbul Medipol Üniversitesi Türk Kültür Birliği Topluluğu …