NEŞE SARISOY KARATAY ÜSKÜDAR ÜNİVERSİTESİNDE BELGESELİNİ ANLATTI

Belgesel filmlerin usta yönetmeni Neşe Sarısoy Karatay, 19 Mart 2024 günü İstanbul Üsküdar Üniversitesinde öğrencilerle buluştu. Üniversitenin İletişim Fakültesi öğretim üyesi Esennur Sirer’in düzenlediği etkinliğe İlteim Fakültesi öğrencileri, öğretim üyelerinin yanısıra  Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi’nden Doç. Dilara Uslu, İstanbul Üniversitesi doktorantları Vahide Fidan Doğan ve Merve Kıran’a, Emel kırım Vakfı yönetim kurulu üyesi Melek Maksudoglu   kalıdı.

Bir çok ödüllü başarıl yönetmen Neşe Sarısoy Karatay, Türkie Cumhuriyetinin 100. yılına adadığı *Yüzyılımdaki Cumhuriyet” belgeselini özellikle Türk gençliğini hedef kitle olarak seçip pazırladığı belgeselinin amacını ve öçelliklerini anlattı. Daha sonra Belgesel izlendi. Belgeselin gösteriminden sonra Neşe Sarısoy Karatay öğrencilerin sorularını cevaplandırdı, belgesel ile ilgili tecrübelerini paylaştı.

KONYA KIRIM DERNEĞİMİZDE İLYAS ER KIRIM’DAN KONYA’YA GÖÇ KİTABINI İMZALADI

GENÇ TARİHÇİ İLYAS ER KONYA’DAN KIRIM’A GÖÇ ESERİNİ ANLATI VE İMZALADI Kırım Türkleri Kültür ve …